BUTTERMILK

Today in his column in The Gazette, Josh Freed lists the large number of choices in milk. « You c an choose 1%, 2%m skim milk, cow milk, soy milk, rice milk or organic chai-flavoured Vitamin D-enhanced lactose-free milk. »  Freed does not mention buttermilk.  Understandably.  The last decent glass of buttermilk, ice-cold, swimming in butter, lightly salted, that I had was almost 30 years ago half way up a mountain in Bavaria.   The equivalent does not seem to exist today.  Pity.

Publicités

2 Comments »

  1. 1
    Barbara Says:

    Thank goodness. I’m getting nauseous.

  2. 2
    SUZANNE Says:

    Hey glad to see you’re back blogging.


RSS Feed for this entry

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :